Heb weer even tijd! - Reisverslag uit Limasol, Cyprus van Milou Slof - WaarBenJij.nu Heb weer even tijd! - Reisverslag uit Limasol, Cyprus van Milou Slof - WaarBenJij.nu

Heb weer even tijd!

Blijf op de hoogte en volg Milou

13 September 2006 | Cyprus, Limasol

Hallo hallo! Hoe is het met jullie allen? Hier gaat het al met al prima, af en toe last van dipjes, maar dat hoort er nou eenmaal bij. Gelukkig hebben we er allemaal hier wel last van, dus ons ervoor schamen hoeft niet. Het weer wordt maar niet minder of kouder, lijkt juist of het wat benauwder wordt, vooral 's nachts lijk je helemaal aan jezelf vastgeplakt te zitten. Voelt dus niet echt lekker aan als je 's ochtends wakker wordt..O=) Ben al hard aan het studeren voor mijn autotheorie (hard studeren = ben gister begonnen =D), want die móét ik in 1x halen als ik thuiskom! En heb er nu genoeg tijd voor om te leren toch?! Ik kan er niet over uit hoe leuk ik het vind om jullie berichtjes te lezen! Sorry dat ik niet iedereen persoonlijk een berichtje terug stuur, maar wij moeten hier het internet per uur betalen en anders betaal ik me scheel.. Ik heb nog een paar andere foto's op m'n site erbij gezet, zijn niet heel bijzonder hoor, het wordt weer tijd voor een nieuwe fotosessie heb ik alweer gemerkt, maar dan moet ik eerst even ruimte bijkopen op de site. Want kan er maar 10 gratis plaatsen en dat schiet natuurlijk niet echt op. Het werk in het ziekenhuis wordt ook steeds leuker. Na een hele week om de 5 minuten vragen of er nog wat te doen was, viel toch een beetje tegen, maar nu je er wat langer loopt en iedereen je een beetje begint te leren kennen, laten ze ons steeds meer doen. Vandaag heb ik ook een weekje vrij geregeld. Ik werk dan een aantal weken 5 of 6 dagen, zodat ik het weer compenseer. Kan wel een weekje vrij gebruiken na een week of 5 (het is van 7/10 tot 15/10, dus midden in m'n stage) en mijn ouders zijn er dan ook, dus willen ze ook wel wat leuks gaan doen af en toe. En goed uitrusten natuurlijk (want rust kom ik hier tekort..*ahum*) Maargoed, ik stop er weer mee, anders krijg ik geen eten! Tot het volgende berichtje =)
Kus en liefs Milou!

• 13 September 2006 - 15:55

Sanne!:

Hee lieve drol!!
    Leuk om al je berichtjes zo te lezen en dat we een beetj kunnen horen hoe het daar met jou is!! Ben blij dat je nog een beetj vaak op msn en deze site bent! Mijn stage gaat wel goed.. moet nog veel leren maar ik denk dat dat allemaal wel goed komt!! HOe gaat de taal daar eigenlijk? Doe j ook een dikke kus aan Iris? k spreek j snel weer!!
    kus Sanne

• 13 September 2006 - 15:56

Saskia:

Hee drollie! Echt leuk die foto's. Super ook zo'n site, zo blijven we tenminste een beetje op de hootgte:) Nou geniet er van en ik spreek je snel weer. Dikke kuss

• 13 September 2006 - 16:43

Merry:

Hi meissie,
    Wat leuk om zo op de hoogte te blijven van jouw belevenissen..
    Hoop snel weer wat meer van je te horen!!

Liefs xxx

• 14 September 2006 - 17:00

Wendy:

hee mop hoe iss ie??
    met mij goed hoor! je bent goed bezig met je theorie dus! :D leerse hehaha
    begin je wel een beetje te missen hoor!
    werkse
    xxx wendy

• 15 September 2006 - 12:55

Yvon:

Hoi Milou
    Fijn dat het goed met je gaat.
    Leuke foto's je staat er leuk op.
    Met ons gaat alles goed maar we missen je wel.
    Wij houden ook wel een flesje wijn voor je appart voor als je weer terug bent.
    groetjes van Ruud
    Rem en natuurlijk San tot gauw.