Weer in een internetcafe.. - Reisverslag uit Limasol, Cyprus van Milou Slof - WaarBenJij.nu Weer in een internetcafe.. - Reisverslag uit Limasol, Cyprus van Milou Slof - WaarBenJij.nu

Weer in een internetcafe..

Blijf op de hoogte en volg Milou

07 September 2006 | Cyprus, Limasol

Het schiet helaas niet echt op met onze internetverbinding in de flat, we zijn er al een aantal dagen mee bezig, maar het klopt steeds niet. Het is heerlijk dat Melanie een laptop bij zich heeft, maar zonder internet lijken we net gehandicapt. Eigenlijk best erg. Dus heb ik samen met Iris en Daniel besloten om maar weer even het internetcafe in te duiken om iedereen weer even op de hoogte te brengen. Ik denk dat jullie deze 10 weken meer mailtjes van mij zullen krijgen dan dat ik ooit thuis zou sturen (ben niet zo'n mailerig type), maar ik moet toch wat doen in mijn vrije uurtjes. Het enige wat we hier hoeven te doen is 32 uur werken in het ziekenhuis, de flat schoonhouden en koken. Mijn eerste dikke roman is al bijna uit! We hebben zeeen van vrije tijd en die gebruiken we dan ook graag om naar de zee te gaan. Ik begin al bijna weer te vervellen. Vandaag hebben we fietsen gekocht. We hebben in totaal 5 fietsen voor 220 pond (dat is zo'n 400 a 420 euro). Helaas verkopen ze hier geen 2e hands fietsen, dus waren we genoodzaakt om nieuwe te kopen. Onze huisbaas is echt een schat van een man, bijna elke dag komt hij wel even langs om te vragen of we nog iets nodig hebben en van hem hebben we ook en fiets mogen lenen en we hebben een hele berg gratis druiven van hem gehad, heerlijk! Nou, ik ga mijn verhaaltje weer afsluiten, het is bijna bedtijd hier (het is een uur later als bij jullie in Nederland), we moeten morgen weer om half 6 uit ons bed. Jullie horen van me! Liefs en heel veel kusjes Milou

• 07 September 2006 - 17:37

Joop:

Goh, da's echt heel gek, dat die huisbaas steeds langskomt bij 5 van die meiden... ;-) Veel plezier nog Milou!

• 07 September 2006 - 18:09

Mer:

Hi meis,

Ik heb een mail ontvangen van George met mijn adres:
    Klisthenous 16
    3087 Limassol

Zou je me jullie adres door willen mailen?

Heel veel plezier en wees voorzichtig met fietsen :)

Kus xxx

• 08 September 2006 - 19:26

Inge:

Hi Milou!
    Heb net ff je site bekeken, erg leuk om je verhalen bij te houden! Geniet er maar lekker van en suc6 met je stage ;-) Ik heb het erg naar me zin gehad in Canada en ben zelfs ook nog n weekkie met Dennis naar Kreta geweest :-) Veel plezier!
    XIng

• 08 September 2006 - 19:28

Leo Slof:

De computer doet het weer dus we kunnen je berichtjes weer lezen, geniet van deze 10 weken en werkse, Groet Pa en Ma.

• 09 September 2006 - 17:35

Wendy:

lieverdd ! ben blij dat je het naar je zin hebt daaro! Geniet zeker maar van je vrije tijd en van het liggen op het strand! Ben daar nu al echt jaloers op haha. Hier is het op zich ook wel lekker weertje hoop dat het nog even zo blijft! Mijn school is weer begonnen! Heb al meteen veel aan me hoofd zeg! maarja heb er ook wel weer plezier in tot nu toe. De mensen in me klas zijn ook heel aardig dus het valt allemaal wel weer mee :P Nou ik ga maar eens wat leuks doen vanavond! me weekend is eindelijk echt begonnen! leuk om op deze manier te horen hoe het met je gaat!:D
    spreek je !
    Dikke kus wendy